Okolica

Objekt ima odlično tako mikro kot makro lokacijo. Neposredni center Starš nudi stanovalcem v dosegu 300 metrov vse, kar potrebujete: vrtec, šolo, trgovino, pošto, zdravstveni dom in lekarno, bencinski servis, avtobusno postajo ipd. Kraj Starše se nahaja le 4 min od avtocestnega priključka in 9 minut do Maribora, na drugi strani pa nudi neomejene možnosti sprehodov, teka, kolesarjenja, ribarjenja in drugih športnih aktivnosti na prostem. Tako ohranite hkrati bližino vse potrebne infrastrukture in sproščeno naravno mikroklimo.

1
1

Lokacija objekta

Lokacija projekta

Stanovanjski blok se nahaja v samem centru kraja Starše, v neposredni bližini vse potrebne infrastrukture.

Cestne povezave

Oddaljenost MB – Starše 9 km/9 min,
Ptuj – Starše 10 km /10 min,
Starše – AC priključek 4 km / 4 min.

Javni prevoz

Avtobusna postaja z medkrajevnim prevozom in rednimi linijami do Maribora in Ptuja se nahaja le 100 m od stanovanjskega bloka.

Šola in vrtec

V neposredni bližini 300m sta vrtec in šola, dostopna z varno kolesarsko potjo in pločnikom, tako da lahko otroci tudi sami varno hodijo v šolo.

Knjižnica in dogodki

V pritličju objekta se bo nahajala sodobna knjižnica z literarnimi dogodki in predstavami za otroke in odrasle.

Zdravstvena oskrba

V neposredni bližini 100 m se nahajata tako lekarna kot zdravstveni dom.

Trgovine

Ob stanovanjskem bloku se nahaja bencinska črpalka, čez cesto pa trgovina in pošta.

Sprehajalne in kolesarske poti

Reka Drava je oddaljena le dober kilometer in nudi številne sprehajalne poti, ob njej pa tudi teče od leta 2019 novo odprta in označena glavna kolesarska pot med Mariborom in Ptujem, ki tako povezuje kraj Starše z vsemi okoliškimi kraji.

Športni park

V športnem parku Starše imate možnost različnih športnih aktivnost od nogometa in košarke pa vse do badmintona in ostalih športov.